Prodat Hotel, strugnano, Portorose, Slovinsko, dobrava 4a

Prodat - Cod. 40411

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 950 m²
  • Pocet pokoju: 16
  • Podlazí: p+1+2

V elitní lokalitě na Belvedere nad Isolou je na prodej dům postavený v letech 1985 až 1990. Na 1 275 m² pozemku se nachází velký dům o rozloze 850,6 m². Nemovitost se nachází v oblasti Stunjan Landscape Park, pouhých 800 m od moře. Dům se nachází na klidném a idylickém místě, v blízkosti promenád Strunjan a Izola. Velkou výhodou umístění je blízkost Isola a Portorozu, kde se nachází veškerá nezbytná infrastruktura. Kolem budovy je vysazeno kolem 120 olivovníků a středomořské ovoce. Existuje také mnoho polí pro pěstování vlastní biozeleniny.

- 200 m od hotelu Belveder
- 800 m od moře
- 2 km na Isola nebo Portorož
-7 km od Koper
-15 km od hranice Rabuiese
- 1 km do Moon Bay

Tato nemovitost je obytně-komerční budova, pro kterou již bylo vydáno platné stavební povolení k úpravě a rekonstrukci na hotelové ubytovací zařízení. Samozřejmě je možné přizpůsobit vše jinému ubytování (apartmány, ubytovny) nebo zdravotní turistice (zubní klinika, kosmetická klinika).
Majitelé již získali všechna nezbytná povolení k zahájení výstavby (staveniště již zaregistrováno), což znamená, že kupující může začít stavbu okamžitě. Tato nemovitost představuje vynikající investiční příležitost, protože ji lze snadno přeměnit na výnosnou nemovitost s kompletní rekonstrukcí nebo rekonstrukcí. Možnosti přestavby samotné budovy je mnoho, jedním z nich je vytvoření 6 velkých bytů. Majitelé již také získali projekty na výstavbu seniorského hotelu nebo luxusního domu pro seniory s kapacitou 16 dvoulůžkových pokojů s koupelnou a balkonem), restaurace a velké terasy. Pozemek nabízí dostatek parkovacích míst.
Celkové náklady na úpravu a rekonstrukci seniorského hotelu jsou 550 000 eur!
Celková investice (nákup nemovitosti + rekonstrukce) se vyplatí za 5 let !!

Nenechte si ujít tuto fantastickou obchodní příležitost!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB