Prodat Domek, Smartno ob Paki, Savinjska, Slovinsko, Gavce 47b

Prodat - Cod. 38918

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 150 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

Dům je plně podsklepený. Najdete zde suterén, jídelnu s kuchyňkou, kotelnu, toaletu pro hosty a další místnost, kterou můžete využít jako garáž. Před hlavním vchodem je velká terasa. V přízemí se nachází kuchyň, obývací pokoj, koupelna a chodba. Dřevěné schodiště vede do podkroví. Zde jsou dvě ložnice a koupelna. Místnosti mají radiátory, v koupelnách je vše připraveno pro podlahové vytápění, ale v kotelně ještě není kamna. S trochou práce navíc (například na podlaze) je dům připraven k nastěhování.

Městečko Gavce je součástí obce Smartno ob Paki (Savinjska). Vinařství se praktikuje na slunných a zelených svazích Gavce. Prostředí je klidné a velmi příjemné k relaxaci. Přestože Slovinsko je velmi malé, je toho co vidět a dělat. Na tomto místě bychom rádi zmínili termální koupaliště Topolsica a lyžařské středisko Golte, které je od Gavce vzdáleno jen 15-20 km. Nedaleko se nachází jezero Velenje, které je stále více a více rozeznatelné díky mnoha aktivitám, které zde můžete udělat.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB