Prodat Vila, Izola, Primorska, Slovinsko, Malija 147A

Prodat - Cod. 40629

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 125 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Dům se nachází na pozemku o rozloze 600 m2; obytná plocha je přibližně 125 m2 ve dvou patrech:

- vstup do přízemí, obývací pokoj s kuchyní, malým WC a terasou;
- v prvním patře: chodba, 2 ložnice (15,5 metrů čtverečních a 9,5 metrů čtverečních), koupelna a šatna (prádelna a sušárna -… ..).

Z vnějšku je v přízemí domu kotelna a malá komora o celkové ploše asi 7 metrů čtverečních (nad kotelnou v prvním patře je technická místnost se sníženou střechou). Dům byl postaven v březnu 2008. Základy jsou častěji železobetonové s hlubokými výkopy (jejich stabilita umožňuje stavbu vícepodlažního domu).
Domy jsou postaveny z klasických cihel a zatepleny (10 cm polystyrenem) v přízemí je přidáno 8 kamenných zdí. Podkroví není použitelné; střecha je snížena a dokončena v podkroví s vysokým stropem nad standardem a ukončena sádrokartonovými deskami. Podkroví je izolováno 20 cm minerální vlny. Okna a dveřní otvory a interiérové dveře jsou italského designu (dřevěné okenice, vnější okna a dveře jsou z plastu a vnitřní okna jsou ze dřeva s dvouvrstvým sklem). Dveře do kotelny a spíže jsou hliníkové. Přízemí interiéru zdobí dřevěné schodiště se zábradlím z tepaného železa. V přízemí je možnost instalace krbu. V koupelně je zabudovaný sprchový kout. Přední dveře jsou vyrobeny ze dřeva.
Další popis:
Topení je na pelety (asi 1,5 tuny za sezónu nebo asi 500 EUR / sezónu). V přízemí je instalováno podlahové topení a v patře radiátory.
Okolí je uspořádáno na několika úrovních (v souladu s terasovitým terénem), jedná se jistě o rozmanitou nosnou zeď využívající stávající kámen. Ze zahrady (z několika stran), z terasy před obývacím pokojem v přízemí a z obou pokojů v prvním patře máte otevřený výhled na moře (Portorožský záliv Lucija, Forma vivo, poloostrov Lucija Marina Savudrija). Grado-Benátky). Před pozemkem není možné postavit budovu. Přístup k objektu je možný z několika stran (Izola / Malija / Mala Seva; Lucija / Malija / MS a Portoroz / Valeta / MS a Izola / Jagodje / MS). Autobusové připojení je připojeno k Isole. Nejbližší nákupní centrum je na Lucii (3 minuty autem), poté v Izole (8 minut autem) a Koper (14 minut autem). Místo je klidné v dokonalé přírodě (obklopené lesem); na místě se rozšiřuje výstavba dalších domů.
Určitě se řídí stylem stavby domu podle místních trendů: betonové základy, klasická cihla, ručně vyráběný kámen (hnědo-modrý pískovec), s doplňky (červené cihly zdobí stěny jako vstup na pozemek na východ a západ, stavba kůlu, dobře-

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB