Prodat Jiné (Pozemky), Maribor, Maribor, Slovinsko, Ruše, Lobnica

Prodat - Cod. 30113

  • Typologie: Jiné (Pozemky)
  • Oblast: 3100 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Zabýváme se prodejem krásné a klidné pozemek na Mariborsko Pohorje sjezdovek. V těsné blízkosti lyžařského střediska v Mariboru a 10 minut jízdy od centra města. V blízkém okolí se nachází mnoho lesů, sjezdovky a turistické stezky. Na pozemku je ideální pro umístění rekreační chalupě nebo doma, protože se nachází uprostřed přírody a klidném prostředí. Je spojen se všemi potřebnými připojení (voda, elektřina, kanalizace), je snadno dosažitelný po silnici, a to vše potřebné stavební povolení. Tam je starý dům umístěn na pozemku.

Velikost: 3100 m2 / 33368 čtverečních stop (0,77 akrů)
Cena: 35 € / m2
Je také možné koupit pouze polovinu pozemku, náklady, které jsou rozděleny na dvě poloviny mezi prodávajícím a kupujícím (cca. 1.500 €)

O města Maribor: Maribor je druhé největší město ve Slovinsku a s pouhým 100.000 obyvateli nabízí jak klid a příležitost. To je doma sportu, zejména zimních sportů, protože existuje spousta lyžařských středisek v okolí, Pohorje Ski areál je nejznámější a mezinárodně uznávaný. V létě Pohorje svahy promění v nádherné pěší go-to místo, protože les je enourmous a nabízí mnoho bodů otevřené pro průzkum. To je také domov pro adrenalinové sportovní soutěže, a to zejména z kopce na kole. To je také známé pro výrobu vína Je to jako region je bohatý vinicemi a vinařských stezek. Město je také domov pro nejstarší hroznů na světě. Je to kouzelné místo, kde můžete najít jak klid a vzrušení, a kde lidé vás přivítá svou otevřeností a humorem, pro které jsou dobře známé.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB