Prodat Domek, Lendava/Lendva, Prekmurje, Slovinsko, Lendavske gorice 412B

Prodat - Cod. 35806

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 100 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Na spodku vinic Lendva, samostatný dům k prodeji, postavený na pobřeží a okamžitě zrenovovaný. Nedaleko se nachází známá termální lázeň, škola, mateřská škola, zdravotní středisko, lékárna, nákupní centrum, divadlo atd. ... pěšky. Ideální volba pro mladé páry, malé děti.
Dům byl postaven v roce 1975 a byl zrekonstruován v roce 2005/2006 se střechou, tepelnou izolací, plastovými okny a vstupními dveřmi. Topení je plynový kotlový systém obnovený v roce 2015 a v zimních měsících je vyřešen velkými kamny na dřevo. Teplá voda je dodávána elektrickými kotly. Budova je ve výborném stavu, dvoupodlažní, dvorní terasovitý, 177,5nm - 93,7m2 užitečná podlahová plocha. Náklady na údržbu bytu byly extrémně nízké. Před domem je vhodný pro několik parkovacích míst přímo před ulicí - vedle domu je velká samostatná garáž o ploše 21 m2.
V přízemí domu je prostorná vstupní hala, velká kuchyně, koupelna se sprchovým koutem a WC, dvě menší místnosti a garáž. Nahoře se můžete dostat na pohodlné, bezpečné dřevěné schodiště. Najdete zde jídelnu a prostorný světlý obývací pokoj, z něhož můžete chodit přímo na příjemnou, útulnou terasu a na nádvoří. V obývacím pokoji je pěkná kachlová kamna s lemovaným komínem, který v zimě ohřívá příjemnou atmosféru.
Také vpravo je švédská kuchyně s malou komorou, která je skvělou volbou pro skladování. Z kuchyně na dlouhém balkóně se také dostaneme na dvůr. K dispozici jsou dvě ložnice nebo dětský pokoj vlevo a koupelna s vanou a toaletou.
Za hlavní budovou se nachází 102,2 m2 dvoupodlažní rodinný dům, v horním patře se nachází útulná podlahová plocha 42,2 m2, která prochází malým krytým předsíním do kuchyně a pak přichází do jídelny a tam jsou další dvě pokoj se otevírá. Malá koupelna s toaletou a vanou je přístupná po kuchyni. Po rekonstrukci malé části malého domu je možné vytvořit pěkný malý apartmán pro dvě osoby, který je zcela samostatný a lze jej pronajmout. Jelikož obě budovy mají samostatnou infrastrukturu, jsou navzájem nezávislé.
V přízemí domu je útulný vinný sklípek, který chrání vína vyrobená 400 kapitalistickými vinicemi. Vybavení a vybavení potřebné pro výrobu hroznů a vína je základní cena nemovitosti.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB