Prodat Domek, TERME RADENCI, Prekmurje, Slovinsko, RADENCI

Prodat - Cod. 24703

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 360 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 3

HOUSE Lázně Radenci v a poblíž Bad Radkersburg

V bezprostřední blízkosti Lázně Radenci (letecká linka 500 m), kostel a centra obce a pouhých 5 km od známého turistického městečka Bad Radkersburg, jsem prodat Poslední zásadní dům se 7 ložnice ložnice, 41 m2 obývací pokoj, jídelna, kuchyň, spíž tři koupele, sauna, koupelna pro hosty a dvě velké terasy. K bytu náleží sklep domu, velmi dobře izolované, je centrálně vytápěn i ochlazován, podlahy jsou pokryty keramickými a parketové podlahy, vestavěný-in je také centrální vysavač systém, trojité prosklené okna z PVC jsou vybaveny elektrickým rolet a sítí proti hmyzu pomocí tepelného čerpadla. Dům, postavený v roce 2012, má 360 m2 obytné plochy a 52 m2 velká garáž, stojí na krásné slunné oploceném pozemku o 2635m2 s hliníkovým elektrickou bránu, je osázena okrasnými a ovocnými stromy a vybavena automatickým zavlažovacím systémem a vlastní studna , Velký zpevněné nádvoří vede do domu a garáž pro 2 auta a nástrojů. Dům je napojen na elektřinu, voda, kanalizace, plyn, telefon, kabelová televize a internet, je zařízený a ihned k dispozici.
Dům na pomezí nabízí jedinečnou příležitost pro dosažení mezinárodní trhy úspěšně, tady jsou čtyři země splnit; Rakousko, Slovinsko, Maďarsko a Chorvatsko. Mnoho hotelů ve městě Bad Radkersburg a mnoho letovisek a lázní po celé Mury ve Slovinsku celý rok s Švýcarska, Němci a Rakušané bellegt, ... hledat služby alternativní medicíny, stomatologie, různé masáže, lázně Radenci a Park Therme Bad Radkersburg, stejně jako četné místní Lázeňská turistika a plavání jezera v Rakousku a Slovinsku, zeptejte dobrý odpočinek a dobrý život. V okolí je k dispozici několik tenisových a golfových hřišť, místní lyžařské areály a 4 Std.Autofahrt jste na Jadranu.
Jižní expozice zajišťuje maximální počasí příznivé, mírné klima, a nesmíme zapomenout, je, že vynikající kvalita života je stále levné tady!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB